Vai tiek izlaista League of Legends Wild Rift agrīnās piekļuves versija?

MOBA fani visā pasaulē ar nepacietību gaida League of Legends Wild Rift globālo izlaišanu.

Spēlētājiem, kas vēl nezina, tad League of Legends Wild Rift (pazīstams arī kā LoL Mobile) ir PvP mobilās darbības stratēģijas spēle. Būtībā tas ir Riot Games darbs, lai jūs uz mobilajām ierīcēs varētu spēlēt identisku “Leugends of Legends” spēles versiju.

League of Legends Wild Rift tika paziņots tiešraides laikā Riot Games 10. gadadienā. Tajā pašā paziņojumā Riot Games ļoti skaidri pateica, ka viņi piedāvās League of Legends mobilo versiju. Taču tas prasīs diezgan daudz laika. Viņi sacīja, ka spēle nebūs tik ātri pieejama, jo viņi vismaz neplāno sākt spēli 2020. gada pirmajā pusē.

Bet spēlētāji ir ļoti satraukti par LOL Mobile versiju, un viņi vienkārši nevar saglabāt mieru. Nesen kāds spēlētājs atrada Wild Rift Android Beta reģistrēšanās saiti, un visa sabiedrība ir kļuvusi traka.

Kā ziņo spēlētāji, ikviens tagad var reģistrēties League of Legends Mobile Beta versijai. Un pat PlayStore vietnē ir parādīta Wild Rift agrīnās piekļuves versija. Bet neviens nevar lejupielādēt un spēlēt spēli.

Bet, ja jūs joprojām vēlaties to izmēģināt, noklikšķiniet šeit, lai reģistrētos League of Legends Wild Rift Beta turnīram un pēc tam apmeklējiet lietotni vietnē Google Playstore .

Pēc dažu spēlētāju domām, spēle ir pieejama tikai Brazīlijas reģionos. Bet arī šīs ziņas vēl nav apstiprinātas. Citi paziņo, ka Riot Games rīko vēl vienu slēgtu LOL Mobile Beta testu tāpat kā pagājušā gada decembrī. 

Daži spēlētāji iegūst iespēju lejupielādēt Wild Rift vietnē Google Playstore, daži redz LOL Mobile agrīnās piekļuves versiju, taču neviens nevar iekļūt spēlē.

Tāpēc mēs iesakām neapmeklēt citas trešo pušu vietnes un mēģināt lejupielādēt spēli, jo spēle vēl nav oficiāli izlaista, un jūs šādi lejupielādēsiet kaitīgus failus savā ierīcē.

Baumo, ka – League of Legends Wild Rift visā pasaulē paredzēts izlaist 2020. gada beigās.

Mobilemodegaming

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Translate »
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x